Like dan Dapatkan Penghantaran Percuma untuk tempahan PRODUK terpilih!!

Produk Sunnah Bisnes Hebat!!

APAKAH IMPIAN ANDA?

Pendapatan tambahan?
Rumah dan kereta impian?
Gaya hidup hebat?
Melancong seluruh dunia?
Sihat, hidup senang dan bahagia?
Pendidikan anak-anak?
Kebebasan kewangan?
Kebabasan masa?"PERCAYA 100% IMPIAN ADALAH DOA…
SEDARI
BAHAWA “9/10 KEKAYAAN ADALAH DARI PERNIAGAAN" ( hadis ) 

 

Sering kali kehidupan bergelut di antara menjana wang yang perlukan dengan mengorbankan fleksibiliti masa yang anda inginkan, untuk menjalani kehidupan sepenuhnya.

HR memberi alternatif yang membolehkan anda bekerja secara fleksibel bila bila masa yang anda inginkan, mengawal masa sendiri, masa untuk keluarga dan teman-teman, serta pendapatan yang anda mimpikan.

Peluang perniagaan HR berfungsi dalam 2 cara:
Memberikan anda peluang untuk membina perniagaan anda sendiri, pada masa yang sama membantu orang lain melakukan bisness yang sama.
Peluang perniagaan yang mudah menyesuaikan diri dengan keperluan dan cita-cita anda. Anda boleh menjalankan perniagaan sendiri sebagai sumber pendapatan utama, atau di sekitar pekerjaan semasa anda untuk memberikan pendapatan sambilan.

Tidak kira apa peluang yang anda pilih, HR akan menawarkan latihan and sokongan peribadi yang memadai dengan anda. Ini destinasi anda - anda yang pilih


HRM NO 1 IN MALAYSIA
PERNIAGAAN YANG SANGAT MENGUNTUNGKAN BERJAYA MELAHIRKAN RAMAI USAHAWAN BERPENDAPATAN 5-6 ANGKA SEBULAN DAN KINI HRM MENDAPAT SAMBUTAN YANG SANGAT LUAR BIASA!
 

Apa yang Bakal Anda Perolehi

Bonus, Insentif dan Banyak Lagi.Bonus dan Insentif Peluang HR menawarkan banyak manfaat kepada Pengedar dari segi kewangan, pengakuan rakan, kebanggaan prestasi, rasa kesyukuran apabila membantu orang lain, bekerja dengan keluarga, dan penghargaan memiliki perniagaan sendiri.
Potensi Pendapatan. Sebagai Pengedar HR, anda boleh memperoleh pendapatan melalui pelbagai cara yang berbeza. Anda boleh mendapatkan pendapatan melalui sekurang-kurangnya 10 cara yang berbeza. Ini termasuk keuntungan runcit dan pelbagai bonus dari beberapa peringkat prestasi.
Kos Permulaan Rendah. Dengan hanya Kit Jualan HR yang diperlukan sebagai kos permulaan, hampir setiap orang berpeluang memiliki peluang HR. Berbanding dengan peluang usahawan yang lain, kos permulaan untuk perniagaan HR adalah terendah - satu harga yang mampu dimiliki oleh hampir bagi semua orang yang mempunyai keinginan untuk melabur dalam masa depan mereka.
Risiko Rendah. Perniagaan HR yang tidak memerlukan inventori telah merendahkan risiko untuk mulakan bisnes. Jaminan kepuasan HR selalu menjadi ukuran kepercayaan dalam kualiti dan nilai produk HR, salah satu cara menyokong pembangunan Pengedar.
Berasaskan Prestasi. HR membekalka perniagaan berasaskan prestasi yang memberi ganjaran berdasarkan usaha mereka. Semakin besar matlamat kewangan, lebih banyak masa dan usaha seorang Pengedar perlu diletak ke perniagaannya. Dengan peluang HR, pengedar boleh bekerja sebanyak atau sedikit masa mengikut kesukaannya. Ganjaran langsung berdasarkan prestasi mereka.
Kerja Sambilan Yang Fleksibel. Anda mempunyai fleksibiliti bekerja sambilan, dalam ketika yang sama anda boleh menjaga waktu pekerjaan penuh atau mengembang bisnes HR menjadi kerjaya sepenuh masa. Anda mementukan masa untuk melabur dalam membina kerjaya HR.
Sokongan Produk dan Syarikat. Peluang usahaan HR disokong oleh pelbagai produk HR yang berkualiti, dalam semua kategori pengeluaran mahupun perkhidmatan yang sedia ada. Amway membentuk reputasi dalam inovasi dan mengilang produk bermutu.
Kesetaraan Kesempatan. Sesiapa yang memulakan perniagaan HR akan bermula pada tahap yang sama. Setiap Pengedar baru memiliki kesempatan yang sama untuk melampaui Pengedar yang paling berjaya, dan peluang perniagaan terus dipertingkatkan.
Kini tiba giliran anda untuk berjaya dalam HR MARKETING WALAUPUN anda :
 Tiada kawan 
 Seorang yang pemalu
 Tak pandai bercakap

 Tak pandai menjual 
 Tak pandai mencari
downline"
 Tak pandai membodek
 Serba kekurangan
 

SEGALA-GALANYA MUDAH JIKA ANDA MENYERTAI KAMI DI JUTAWANHR2U.COM
 ANDA LEBIH BERJAYA
BERSAMA HR MARKETING
       MELALUI ONLINE
ANDA PASTI LEBIH BERJAYA DALAM HR MARKETING MELALUI SISTEM ONLINE.

TERBUKTI BERKESAN!!!! 

PARA-PARA JUTAWAN HR MARKETING

DD UST.Omar Jaafar (JUTAWAN SULONG HR MARKETING)


Ucap selamat tinggal kepada muflis.Sebelum menyertai  HR MARKETING, beliau menghadapi masalah kewangan yang amat teruk . Alhamdulillah beliau tidak pernah putus asa dan kini berjaya menjadi insan luar biasa hebat berpendapatan 6 ANGKA SETIAP SEBULAN serta memiliki sebuah kereta mewah bernilai lebih RM300,000.00an kini berjaya menjadi insan luar biasa hebat berpendapatan 6 ANGKA SEBULAN.DD Khalid Sabran / DD Suzyana
(Aura success Marketing)


Dahulu bekerja makan gaji di sebuah university tempatan selama 16 tahun.. Memilih perniagaan MLM kerana percaya  ini adalah salah satu peluang menjadi kaya .. Telah mencipta rekod pencapaian cemerlang pangkat tertinggi dalam 4 buah syarikat MLM sebelum ini..  Berhijrah ke syarikat HR Marketing dan berjaya capai pangkat tertinggi  hanya sebulan sahaja. Menurut beliau, produk dan plan pemasaran serta sistem online HR sangat baik dan berkesan untuk ahli – ahli berjaya mendapat pendapatan yang lumayan!!
PENDAPATAN TERBARU BELIAU BULAN FEB 2011!!!
HEBAT!!!!!!!


RM 57,081.62


DD RAHIM OMAR MAT YASA


Dahulu hanyalah seorang peniaga biasa, kini menjadi insan luar biasa sejak terlibat dalam dunia perniagaan MLM. Dalam HR Marketing pendapatan beliau mencecah 5 angka sebulan dan kini melahirkan ramai pemimpin bertaraf DD di bawah rangkainannya. 
ng>kejayan dalam HR MARKETING beliau berjaya mencipta pendapatan 20k hampir setiap bulan serta memiliki rumah banglo bernilai lebih 400k dan kereta mewah herrier bernilai 200kDD FARIDUL FIRDAUS

Dilahirkan pada 25.3.1986..memiliki IJAZAH SENIBINA UITM..memegang jawatan Yang Dipertua Majlis Perwakilan Pelajar 2005/2006.menamatkan pengajian pada tahun 2008 dan mendapat tawaran bekerja sebagai pegawai khas Menteri dan di firma Arkitek.Walaubagaimanapun berbekalkan kepercayaan 100% hadis nabi 9/10 sumber rezeki daripada perniagaan , saya memilih untuk tidak bekerja seperti yang ditawarkan dan mengorak langkah membina Empayar perniagaan saya sendiri. Kini saya sepenuh masa bersama dengan HR MARKETING SDN BHD bersama sama dengan yang isteri juga mempunyai IJAZAH AKAUNTAN DUBLIN BUSINESS SCHOOL(IRELAND).Kini kami boleh menarik nafas lega kerana kami telah membuat pilihan yang tepat dan bijak dengan memilih BERNIAGA BERSAMA HR MARKETING SDN BHD telah mencapai pangkat tertinggi dan berpendapatan 5 ANGKA SEBULAN.HR HEBAT!
DD MOHAMAD ZULFADLI

Seorang pelajar lepasan Spm.Sejak berusia 17 tahun sudah berjinak-jinak dalam dunia perniagaan MLM kerana menyedari 9/10 kekayaan adalah berniaga. Mula menyertai HR Marketing pada bulan OCTOBER 2009. dan buat ALL OUT secara full time. Mencipta kejayaan besar dengan mendapat anugerah pangkat tertinggi iaitu DIAMOND DIRECTOR TERMUDA FEBUARI 2010 (dalam masa 4 bulan) pada usia 20 TAHUN. Alhamdulillah HR MARKETING adalah pilihan perniagaan yang TEPAT dan HEBAT. HR MARKETING THE BEST INCOME! BERKAHWIN SEUSIA 20 TAHUN DAN MEMBELI SEBUAH KERETA MEWAH SERTA MENGHADIAHKAN ISTERI KERETA BARU SERTA MEMBELI RUMAH BANGLO BERNILAI 400K SEAWAL USIA 21 TAHUN HASIL DARIPADA PENDAPATAN HR MARKETING 100%. JIKA SAYA BOLEH ANDA JUGA BOLEH

PUAN MASHITAH YONG

Seorang wanita kurang upaya ( buta ) dari Klang Selangor mampu mencipta kejayaan dalam HR dan setakat ini telah melahirkan seorang DD di bawah rangkaiannya. Atas kemahuan yang tinggi dan percaya kepada diri sendiri serta peluang dalam HR beliau tidak pernah berputus asa walau pun banyak cabaran yang perlu dihadapi. Melalui program seminar dan kursus anjuran Aura Sukses beliau mendapat didikan dan motivasi untuk terus berusaha menjadi wanita kurang upaya yang cemerlang seperti mereka yang sempurna anggota tubuh.. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih, orang berjaya mencari cara. Orang gagal mencari alasan, maka marilah kita bersama mencipta kejayaan luar biasa bersama HR.

ANDA LIHAT SEORANG INSAN HEBAT DI ATAS INI. BELIAU BETUL-BETUL MAHU MENGUBAH KEHIDUPANNYA DAN BELIAU KETEPIKAN 1000 ALASAN ORANG-ORANG CELIK. DAN MENCARI SEJUTA CARA UNTUK MENGUBAH KEHIDUPAN BELIAU.
KINI DALAM HRM BELIAU MENJANA PENDAPATAN LEBIH DARIPADA GAJI PENGETUA SEKOLAH IAITU RM5000 KEATAS.
TAHNIAH KEPADA BELIAU KERANA ATAS USAHA GIGIH BELIAU.

ADAKAH KITA INI LEBIH KURANG DARIPADA BELIAU? KENAPA BELIAU BOLEH BERJAYA?TEPUK DADA TANYA SELERA.!! ANDALAH PENENTU MASA DEPAN KELUARGA ANDA.
PRODUK KELUARAN SYARIKAT 

Semua produk yang dikeluarkan oleh syarikat HR Marketing adalah daripada susu kambing segar yang diperolehi daripada ladang ternakan yang berkonsepkan mesra alam. Ia telah diuji dan terbukti kehebatanny dan boleh digunakan oleh segenap lapisan masyarakat.


Susu terbaik di dunia selepas susu ibu.

Tidak menyebabkan alahan.

Susu terbaik bagi mereka yang alah dengan susu lembu atau susu soya.

Menguatkan sistem Imunasi tubuh

Susu kambing bersifat alkali manakala susu lembu bersifat asidik

Mengimbangi kandungan gula dalam darah

Membantu menyembuhkan penyakit-penyakit seperti asma, semput, demam kuning, ulser perut, buasir, darah tinggi, jantung dan sebagainya.

Meningkatkan tenaga dan tenaga batin.

Awet muda

Meningkatkan jisim tubuh, tulang dan otot yang sihat

Melancarkan sistem penghadaman dalam perut

Baik untuk ibu-ibu selepas bersalin yang menyusukan anak

Tingkatkan daya kepekaan, penumpuan dan perkembangan otak


HR Marketing menghasilkan susu kambing di kilang sendiri


KILANG YANG BERTARAF GMP

 


Dengan Hanya Maintain 160PV sahaja anda layak menerima semua
bonus yang ditawarkan oleh HR MARKETING


Dengan Pelan pemasaran yang menarik, kini terbukti ramai usahawan HR berjaya meraih
pendapatan lumayan dengan HR, Lihat bukti pendapatan yang mereka kongsikan di Facebook.


1. Syarikat yang kukuh, telah beroperasi selama 10 tahun
2. Pelan pemasaran yang mudah dan menarik
3. Menyediakan sistem latihan dan bantuan aktiviti
4. Bonus serta ganjaran menarik dan mampu dicapai
5. Menyediakan kemudahan sistem online
6. Mempunyai kilang sendiri bertaraf GMP
7. Memenangi anugerah industri komiditi pada tahun 2007
8. Peneraju dalam menghasilkan produk berasaskan susu kambing
9. Komited kepada pengeluaran produk BERSIH, SUCI dan HALAL
10. Syarikat berlesen dan milik penuh Bumiputera
11. Produk mempunyai liabiliti insuran sebanyak 1 juta USD
12. boleh diwarisi


Mengapa anda perlu menyertai HR MARKETINGkelebihan menyertai HR MARKETING selain menjana pendapatan
lumayan.Syarikat menyediakan kebajikan Khairat kematian kepada
semua ahli tanpa had umur.Syarat kelayakan cuma mencarum RM1 sebanyak 6 kali dalam
12 bulan.RM1 dicarum melalui potongan bonus setiap bulan.Ahli cuma maintain 60pv
ke atas sebanyak 6 kali (6 bulan) dalam tempoh 12 bulan sahaja.Sekaligus melayakkan
terima khairat kematian. Ganjaran MAKSIMA RM30,000 TERMASUK RM3000 PENGURUSAN
JENAZAH.Daftarkan segera diri anda dan ahli keluarga anda agar semua layak
secara langsung syarikat dapat meringankan keperluan serta membantu
anda & keluarga.Tinggalkanlah mereka dengan kesenangan.Laburkanlah
wang anda untuk menyertai HR MARKETING DEMI KESENANGAN DAN KEHIDUPAN
YANG LEBIH TERJAMIN

kelebihan khairat kematian :-
-Dapat meringankan beban keluarga dan orang tersayang
-Dapat menyelesaikan hutang si mati
-Dapat buat kenduri tahlil
-Dapat buat upah haji
Dengan pelan pemasaran yang menarik, kini terbukti ramai usahawan HR berjaya meraih pendapatan lumayan dengan HR
1. Keahlian seumur hidup
2. Nilai PV tinggi
3. Maintain 60PV sahaja, layak menerima bonus
4. Naik pangkat dengan kaedah timbunan
5. Jumlah ganjaran 84%
6. Insentif Rm1000 dengan kenaikan pangkat
7. Tabung pelancongan
8. Khairat kematian sebanyak Rm30,000
9. Sijil simpanan premium
10. Boleh diwarisi

Tetapi untuk berjaya dalam MLM biasanya anda perlu lakukan :


Jumpa orang
- Untuk menaja jadi downline
- Untuk jual barang
Bawa downline untuk pergi meeting
- suruh downline beli barang
Kena buat "Demo" atau "Home Party"
Kena pergi "meeting"
Kena servis downline
Dan macam-macam lagi yang sememangnya anda tak suka


Sertai Group JutawanHR2u.com untuk sama-sama menjana pendapatan dengan syarikat HR Marketing. Kami di Group JutawanHR2u.com amat komited dalam membantu downline untuk berjaya dalam HR Marketing.


klik daftar sekali sahaja.Anda dilarang spam


 JIKA ANDA SUDAH MENJADI AHLI HR MARKETING TETAPI INGIN MEMBELI LINK
JUTAWANHR2U.COM UNTUK TUJUAN PROMOSI,SILA KLIK LINK DIBAWAH
http://jutawanhr2u.com/index.php?category=99


Lagi Cerita Best Mesti Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

apesal

Ada Sebarang Pertanyaan?? Hubungi saya di Sini